Susac lesnika DELTA | Susac oraha, badema, kestena - POLJOMARKET
+381 64 005 0133       poljomarkets@gmail.com
Pozadina

susac lesnika

susac oraha

POČETAK   /   PROFESIONALNE MAŠINE ZA LEŠNIK   /   SUSAC LESNIKA | SUSAC ORAHA- MODEL DELTA

SUSAC LESNIKA | SUSAC ORAHA- MODEL DELTA


Sušač lešnika, oraha, badema, kestena, maslina i drugih orašastih plodova od nečistoća jednostavnim i jeftinim rešenjem - toplim vazduhom


Susac lesnika DELTA je pogodna za sušenje lešnika, kestena, oraha, badema, kafe, orašastih plodova makadamije. Konstrukcija se sastoji od cilindra koji se rotira na sebi kroz horizontalno rotaciono kretanje i omogućava proizvodu da se kreće kontinuirano u sebi: proizvod je stoga homogeno i potpuno osušen. Dizel boilder generiše topli vazduh sa temperaturnim opsegom od 20 ° do 90 ° C. Podešavanje temperature se vrši pomoću spoljnog termostata. To dovodi do dve velike koristi: kraće vreme sušenja i značajno niže troškove energije. Mašina je smeštena u gvozdeni okvir zajedno sa valjcima pomoću kojih se sušilica uključuje; motor koji generiše kretanje cilindra je takođe smešten u okviru. Mašina je opremljena sistemom za podešavanje rotacije, odnosno hidrauličkim varijabilnim protokom i rotacionim invertorom. Pretvarač dovodi do automatskog istovara proizvoda preko donjeg svrdla.

MODEL Visina cm Širina cm Snaga kW Voltaža Br. motora Operacija Dizel boilrer kcal Težina kg Cena sa PDV
DELTA 8 m3 300 240 6 380 4 1 80.000 2000 50.000,00 €

Za ovu mašinu država daje bespovratna sredstva Ministarstva poljoprivrede za nabavku novih poljoprivrednih mašina! Povraćaj sredstava na osnovu člana 34. stav 6. Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju (,,Službeni glasnik RS”, broj 10/13).


Cena: 50.000,00 €     PORUČI  


+381 64 005 0133 | poljomarkets@gmail.com


POŠALJI UPIT ZA OVAJ PROIZVOD